Uitreiking MVO Award 2018 op 3 juni 2019

De MVO Award is een prijs voor bedrijven uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen die zich onderscheiden door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Bent u nieuwsgierig naar wie de tiende editie van de MVO Award wint? Kom dan naar de uitreiking op maandag 3 juni 2019 bij WerkBedrijf het Rijk van Nijmegen te Nijmegen.

RvN uitdaging logo2

Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet. Vorige winnaars zijn onder andere: Banken Champignons, Sanadome, Modderkolk, Holland Food Service, Scholten Awater, Radboudumc en Inexeon.
Naast de prijsuitreiking is er ook aandacht voor inspirerende start-ups. Wie weet zijn zij namelijk de finalisten van de toekomst! Rabobank Rijk van Nijmegen is, net als voorgaande jaren, de hoofdsponsor van het evenement. Het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen faciliteert dit prachtige evenement.

Locatie
WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
Boekweitweg 4
6534 AC Nijmegen

Programma (17.00 uur – 20.00 uur)
17.00 uur: ontvangst
17.30 uur: start programma en uitreiking
19.00 uur: borrel en felicitaties!

Aanmelden
Klik hier om uzelf aan te melden. Introducé(e)s zijn ook van harte welkom!