Techniekdag 2016 op 24 september

Op zaterdag 24 september vindt alweer voor de achtste keer de Techniekdag Nijmegen plaats. Tijdens de Techniekdag wordt de boeiende wereld van bèta en techniek in alle sectoren uitnodigend en aan een breed publiek getoond. Op deze dag worden vooral jongeren (tot 15 jaar) en hun ouders benaderd die nog een keuze moeten maken voor een bepaalde opleiding. Het is de bedoeling deze jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de bèta en techniek. De verschillende technische sectoren worden op een uitdagende en speelse manier voor het voetlicht gebracht. Alle niveaus komen aan bod; van praktijkschool tot en met universiteit.

De techniekdag wordt georganiseerd door onder meer het Junior Technovium, VNO NCW en de IKN. U heeft de mogelijkheid om op deze dag uw organisatie aan circa 3.500 kinderen en hun ouders te presenteren door middel van een doe-activiteit of een actieve presentatie.
De organisatie van de Techniekdag denkt graag met u mee over de invulling van een doe-activiteit voor de kinderen. Deelname aan de Techniekdag is gratis!

Wij raden u aan zich snel aan te melden in verband met de beperkte ruimte. Aanmelden is mogelijk tot 9 september, via de website van de Techniekdag. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Wil Meertens, (w.meertens@roc-nijmegen.nl of 06-47038620).

Voor de toekomst van uw organisatie is het van groot belang dat ook uw sector vertegenwoordigd is tijdens de Techniekdag en met u wordt deze dag nog succesvoller!