Lancering interactieve kaart Lifeport

The Economic Board heeft een online plattegrond ontwikkeld met interessante bedrijven en organisaties in Health, Hightech, Energy, Food en Duurzaamheid. Doel is om de regio letterlijk op de kaart te zetten. Op het kaartje vinden bezoekers de beste researchafdelingen van ieder vakgebied, potentiële (keten)partners voor samenwerking of expertise in hun eigen branche.

Schatkaart van een rijke regio
Alle innovatieve bedrijvigheid ligt ingebed in onze unieke groene metropoolregio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. Misschien rijdt u wel eens langs het kantoor van ‘onrecycleerbaar’ plastic op IPKW aan de Rijn. Of fietst u langs de groene Campus Heyendaal, met wereldberoemde specialisaties in de zorg, zoals ParkinsonNet, Donders Instituut en maar liefst twee ICAI-labs. En natuurlijk kent u Novio Tech Campus, vlak naast het Goffertpark, waar meer dan zeventig bedrijven zoeken naar toepassingen van Hightech in de gezondheidszorg.

Zo werkt de kaart
De kaart biedt verschillende zoekmogelijkheden. Er kan een trefwoord ingevoerd worden om specifiek te zoeken. Daarnaast zijn er filters per bedrijfstak, om een overzicht te krijgen van een bepaald segment. Tenslotte kan de bezoeker rondstruinen op de kaart zelf om zich te laten verrassen door de rijkdom aan innovatieve bedrijvigheid.
Klik hier om de kaart te bekijken.

Help mee om de kaart compleet en actueel te maken
Mist u een innovatieve organisatie op het gebied van Health, Hightech, Food, Energy of Duurzaamheid? Neem dan contact op met Laelia Engelsman of stuur een mailtje naar redactie@theeconomicboard.com.