De Variabele Regio Nijmegen B.V.

Wij zijn De Variabele. Die naam zegt in één woord hoe we zijn. En wat we verstaan onder onze vastgoedservice. Corporaties, zorginstellingen, overheden en andere gebouweigenaren concentreren zich op hun kerntaken en bewegen zich naar wendbare, flexibele organisaties. Als De Variabele gaan we vernieuwend en klantgericht mee in deze beweging. Het is telkens weer verschillend waarvoor, in welke rol, waar en op welk moment u – als klant – ons wilt inzetten. Verandering is de enige constante. Voor u. Voor ons. Vandaar onze naam: De Variabele.
Onze organisatie is erop ingericht om onder alle omstandigheden, vanuit elk perspectief, vooruit te brengen met de best matchende vastgoedservice. Dat doen we in al onze verscheidenheid als één krachtig collectief. Met een herkenbare en bijzondere identiteit. Ondersteund en aangespoord door onze kernwaarden: loyaal, betrokken, vindingrijk, verbindend en (met) plezier.
De Variabele regio Nijmegen is met ruim 50 medewerkers een van de grotere vastgoedbedrijven in de regio Nijmegen. Daarnaast hebben we nog een vestiging in Doetinchem en Veenendaal. Gezamenlijk hebben we 150 medewerkers.

Klant en techniek
Hoeveel stenen u ook bezit: het zijn de bewoners en de gebruikers waarop u moet kunnen bouwen. Bij De Variabele krijgen klant en techniek daarom gelijkwaardige aandacht. Dat is bijzonder in een sector waarin de techniek doorgaans de boventoon voert. Bij ons staan de specialisten op het gebied van klant en techniek naast elkaar. Beide sporen lopen parallel aan elkaar. De experts uit beide secties trekken samen op. Delen hun kennis. Houden elkaar scherp. Techniek, planning en uitvoering zijn organisch verweven met informatie, communicatie en klantenondersteuning. Het grote toverwoord bij dit alles is maatwerk. Elk project en iedere bewoner of gebruiker vraagt om een eigen benadering. Daar steken we met ons team veel tijd en energie in. Dat is het dubbel en dwars waard. Want kijk: we zien dat op projecten meer draagvlak, betrokkenheid en sociale cohesie ontstaat. Dat is ons veel meer waard dan een hoog cijfer. En dat is het u vast en zeker ook.

Innovatie & Advies
Onze denktank. Hier brengen we onderzoek, innovatie en onze praktijkervaring bij elkaar en ontwikkelen we technische innovaties, procesverbeteringen en (software)applicaties. Vernieuwingen en verbeteringen waarmee we onszelf en de sector in staat stellen vastgoed effectiever naar een hoger plan te brengen.

Projecten
Onze uitvoeringsorganisatie. De Variabele Projecten staat voor een resultaatgerichte ontwikkeling en uitvoering van onderhouds-, verbouw-, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Van planvorming, communicatie en uitvoering tot en met nazorg.
Onder projecten onderscheiden we de volgende werkzaamheden:
– (monumentaal) schilderwerk;
– gevelonderhoud;
– (binnen)renovatie;
– verduurzamen;
– transformeren;
– (ver)bouw.

Service
Ons klantgestuurd onderhoud. Vastgoed is een breed begrip. Onderhoud is dat ook. Toch staat De Variabele voor service aan uw vastgoed in de breedste zin van het woord. Dat is op zijn zachtst gezegd bijzonder. En wat belangrijker is: voor u is het ideaal.
De Variabele. Oók variabel door de twee gezichten van ons vastgoedonderhoud: projectmatig en klantgestuurd. De eerste wordt aangedreven van binnenuit: strategisch voorbereid, tactisch doordacht uitgevoerd. De tweede wordt vooral extern aangestuurd. Door klanten die een probleem hebben dat we niet alleen effectief, maar vaak ook snel moeten verhelpen.

Adresgegevens

De Variabele Regio Nijmegen B.V. Weurtseweg500 6541 BE, Nijmegen 0800-7107 info@devariabele.nl www.devariabele.nl LinkedIn