Barenbrug Holland BV

Royal Barenbrug

Een wereld aan mogelijkheden, dat zag Joseph Barenbrug voor zich toen hij naar gras keek. Hij initieerde de ontwikkeling van rassen voor verschillende toepassingen, en tot op de dag van vandaag gebeurt dat nog steeds. De rassen zijn geschikt voor heel veel verschillende klimaten. Smakelijk en gezond voeder met hoge voedingswaarden voor vee, fijnbladig en aantrekkelijk groen gras voor parken en tuinen, langzaam groeiend gras voor grasvelden of sterk gras voor sportvelden en recreatie. Wat je bedenkt, kunnen wij realiseren.

 

Klanten op de eerste plaats

Klanten helpen bij allerlei soorten uitdagingen was Josephs missie. Als vierde generatie zetten Frank en Bastiaan die traditie nu voort. Vandaag de dag is Barenbrug Groep wereldleider op het gebied van het ontwikkelen van gras- en voederoplossingen. Een familiebedrijf in hart en nieren. Dankzij Joseph, Joop en Bert kunnen we jou nu 115 jaar ervaring aanbieden!

 

Koninklijk

In 2004 ontving Barenbrug het predicaat Koninklijk, een onderscheiding die alleen wordt toegekend aan bedrijven met een enorme prestige en groot belang in hun veld, die meer dan honderd jaar bestaan en een duurzame bedrijfsvoering en uitstekende reputatie hebben. Wij zijn trots op onze koninklijke onderscheiding.

 

Adresgegevens

Barenbrug holland BV Stationstraat 40 6515 AB, Nijmegen 024- 3488100 jvdwielen@barenbrug.nl https://www.barenbrug.nl/ Facebook LinkedIn Twitter