Alewijnse Netherlands B.V.

Alewijnse Industrie
Als veelzijdig elektrotechnische dienstverlener is Alewijnse gespecialiseerd in de maritieme sector en de industrie. De expertise van Alewijnse Industrie is het verzorgen van de elektrotechnische installaties en procesautomatisering van productieprocessen. De medewerkers hebben domeinkennis van (drink)waterprocessen, proces- en maakindustrie en specifiek de voedingsmiddelenindustrie.

Elektrotechnische installaties en procesautomatisering
De industriële installaties zijn veelzijdig geworden: van het elektrotechnisch aansluiten van het machinepark tot de koppeling van de procesautomatisering met het managementsysteem. In de intelligente aansturing van de installaties krijgen ook gebouwgebonden installaties een steeds belangrijkere plaats. Alewijnse heeft op deze gebieden specialisten in huis. Deze deskundige technici ondersteunen bij het vaststellen van de gebruikerseisen en -wensen voor bestaande en nieuwe installaties en ontwerpen en realiseren het (deel-)project tot en met de bedrijfsvaardige oplevering. Na oplevering leidt Alewijnse desgewenst procesoperators en TD-medewerkers op om ze vertrouwd te raken met de vernieuwde bediening respectievelijk nieuwe machines en apparatuur.

Service & onderhoud
De project- en serviceteams denken mee in het beheer en de optimalisatie van uw installaties. Met onze 24/7 servicedienst kan Alewijnse Industrie flexibel en snel schakelen als er zich onverhoopt een storing voordoet in een productieproces. Stilstand wordt zo tot een minimum beperkt. Een vaste contactpersoon communiceert direct over de mogelijke oplossingen.

Adresgegevens

Alewijnse Netherlands B.V.9549 Energieweg46d 6541 CX, Nijmegen 024-3716111 info.industrie@alewijnse.com www.alewijnse.com/