Alewijnse Netherlands B.V.

Alewijnse

Alewijnse heeft meer dan 130 jaar ervaring in maritieme en industriële technologie en neemt deel aan projecten over de hele wereld. In de industriële sector is Alewijnse gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en procesautomatisering voor de sectoren drinkwaterproductie, geothermie, voedingsmiddelenindustrie en andere maakindustrieën.

 

Automatisering en digitalisering

Onze automatisering en digitalisering helpen u bij uitdagingen als energiebesparing, kostenreductie, levensduur van productiemiddelen en CO2 heffing. Door de marktspecifieke kennis van industriële processen en branches weten wij welke informatie belangrijk is om uw installaties optimaal aan uw doelstellingen te laten voldoen. Als systeem integrator combineren wij onze uitgebreid ervaring met de brede kennis en kunde van engineering, paneelbouw, procesautomatisering en elektrotechniek. Alewijnse heeft daarmee alles in huis om uw installaties in topconditie te brengen en te houden en u te helpen bij uw uitdagingen.

 

Van nieuwbouw tot onderhoud

Van nieuwbouwprojecten tot onderhoud, Alewijnse adviseert, ontwerpt en installeert elektrotechnische installaties en implementeert nieuwe procesautomatisering. Wij betrekken kennispartners bij uw uitdagingen, zodat wij u als partner zo veel mogelijk ontzorgen. Ons enthousiaste team van medewerkers is flexibel, waardoor een ombouw kan plaatsvinden op een voor u geschikt moment. Moet de productie door? Dan bouwen wij een tijdelijke installatie waarmee uw productielijnen ongehinderd kunnen doorgaan. Na oplevering zijn wij u graag van dienst met onze 24/7, 365 dagen per jaar beschikbare serviceteams. Met deze toegewijde teams was uw downtime nog nooit zo laag.

Adresgegevens

Alewijnse Netherlands B.V. Energieweg46d 6541 CX, Nijmegen 024-3716111 info.industrie@alewijnse.com www.alewijnse.com/