Banenmarkt ‘Werken en Leren in Nijmegen’

Werken en Leren in Nijmegen oftewel WELinNIJMEGEN organiseert op woensdag 29 november een vacaturemarkt waar mensen op zoek kunnen gaan naar een nieuwe/andere baan en onderwijsinstellingen en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. WELinNIJMEGEN kiest deze keer voor de volgende sectoren: bouw, groen/grijs/chemie, logistiek, techniek en zorg. De vacaturemarkt vindt plaats van 14.00 tot 20.00 uur in het Technovium, naast station Heijendaal te Nijmegen.

Netwerk 55 plus brug

Doelgerichte banenmarkt
Met de vacaturemarkt zorgt WELinNIJMEGEN ervoor dat werkgevers en geinteresseerde werknemers elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan. U geeft via WELinNIJMEGEN een korte presentatie van uw organisatie en de vacatures die u wilt vervullen. Deze gegevens plaatsen zij op de website. Op de vacaturemarkt zal tevens een ‘vacature-wall’ zijn, voor de laatste vacatures binnen uw bedrijf.
Bezoekers van WELinNIJMEGEN melden zich aan op www.WELinNIJMEGEN.nl en geven aan met welk bedrijf ze graag in gesprek komen en welke baan zij zoeken. Met deze gegevens wordt een match gemaakt en zal WELinNIJMEGEN één op één gesprekken voor u plannen. U kunt dan gericht gesprekken voeren met gemotiveerde kandidaten.

Anders
WELinNIJMEGEN is een initiatief van en door werkzoekenden en werkt anders: u ontmoet gemotiveerde werknemers, jong en oud, startend en met ervaring. Mensen die door de crisis elders of lager zijn ingestroomd komen u op de markt bezoeken. Ontbreekt er nog wat kennis?  Scholingsinstituten kijken graag met u mee voor een snelle oplossing; Ook is er informatie over andere / snelle manieren om de juiste werknemer te vinden.

Samenwerking met onderwijsinstellingen
Uniek aan de vacaturemarkt van WELinNIJMEGEN is de combinatie met het onderwijsveld. Hebben (potentiële) medewerkers nog een extra opleiding nodig, dan kunnen zij en u daarover direct in gesprek met de aanwezige scholingsinstituten. Nijmegen biedt met praktijk- tot universitair onderwijs een ruim scholingsaanbod.

Deelnemen aan WELinNIJMEGEN?
De vacaturemarkt is geannuleerd.
Indien u op zoekt bent naar medewerkers in de betreffende doelgroep, dan kunt u een individuele afspraak maken via Info@netwerkgroep45plus.nl (de drijvende kracht achter dit initiatief).