Vijfde techniekdag op 28 september 2013

Van 23 t/m 28 september aanstaande wordt inmiddels voor de vijfde keer de Week van de Techniek Nijmegen georganiseerd.
Gedurende deze week stellen bedrijven in de regio hun deuren open voor een bezoek door basisschoolleerlingen (bovenbouw).
De Week van de Techniek wordt afgesloten met een bruisende Techniekdag op zaterdag 28 september 2013 in en rondom het Technovium aan de Heyendaalseweg 98 in Nijmegen.

Op de Techniekdag wordt de boeiende wereld van b├Ęta en techniek uitnodigend aan een breed publiek getoond. Deze dag wordt vooral bezocht door kinderen van 10 tot en met 14 jaar, die belangstelling hebben voor techniek.
Het is de bedoeling deze jongeren enthousiast te maken voor techniek en technische opleidingen.
De verschillende technische sectoren worden op een uitdagende en speelse manier voor het voetlicht gebracht. Alle niveaus komen aan bod: van VMBO tot en met universiteit.

Wij bieden u de mogelijkheid om op deze dag uw organisatie aan circa 2500 kinderen en hun ouders te presenteren door middel van een doe-activiteit.
De organisatie van de Week van de Techniek denkt graag met u mee over de invulling van zo’n doe-activiteit voor de kinderen.

Deelname aan de Week van de Techniek is gratis! U kunt zich voor de Techniekdag en/of voor de bedrijfsexcursie voor basisschoolleerlingen digitaal aanmelden.
Mocht u meer informatie willen hebben dan kunt u contact opnemen metGerbert Wubs (055-5222606 of 06-53795449) of met het secretariaat.

Voor de toekomst van uw organisatie is het van groot belang dat ook uw sector vertegenwoordigd is tijdens de Week van de Techniek en/of op de afsluitende Techniekdag! Zonder u heeft deze week geen succes!