Uitreiking MVO Award op 4 juni

Kennismaken met inspirerende start-ups, Angela Verkuijlen als dagvoorzitter, de uitreiking van de MVO Award en een mooie mogelijkheid om te netwerken; dat is de MVO Award 2018. Op maandag 4 juni maken Rijk van Nijmegen Uitdaging en Rabobank Rijk van Nijmegen de winnaar van de MVO Award 2018 bekend in NSG Groenewoud in Nijmegen.

RvN uitdaging logo2

Inspirerende avond
Angela Verkuijlen, Nachtburgemeester van Nijmegen, neemt ons gedurende de avond mee in de wereld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen stelt zij de drie finalisten –  Geba, Inexeon en muZIEum – voor. Ook worden drie inspirerende start-ups – BiSonder, ECO architecten en HCM Medical – gepresenteerd.

Bekendmaking winnaar
Sylvia Fleuren, wethouder gemeente Berg en Dal, maakt de winnaar bekend. Zij is voorzitter van de jury van de MVO Award. De juryleden hebben alle finalisten bezocht en tijdens de vergadering op 23 mei de winnaar gekozen. Ivonne Tusveld, manager Rijk van Nijmegen Uitdaging: “Het was bijzonder om samen met onze juryleden deze intrinsiek gemotiveerde ondernemers te bezoeken. Hier komen duurzaamheid en commercie samen. Het versterkt elkaar. Prachtig!”

Programma 4 juni 2018
Vanaf 17.00 uur is de ontvangst met een hapje en een drankje. Het officiële programma start om 17.30 uur en eindigt om 19.00 uur. Daarna vindt er een borrel plaats waar de gelegenheid is om de winnaar te feliciteren en kennis te maken met BiSonder, ECO architecten en HCM Medical.
Aanmelden kan via de website van RvN Uitdaging. U bent van harte welkom en u wordt uitgenodigd om een introducé mee te nemen!

MVO Award
De MVO Award is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.

Rijk van Nijmegen Uitdaging
Rijk van Nijmegen Uitdaging faciliteert samenwerking  tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het bedrijfsleven. Wij bemiddelen in vraag en aanbod van materialen, kennis en menskracht. Wij stimuleren en helpen bedrijven om maatschappelijk betrokken te ondernemen en met concrete acties bij te dragen aan de leefbaarheid in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen.

Meer informatie over de finalisten
Geba: dit Mookse bedrijf verhuurt mankracht en materieel aan aannemers voor wegenaanleg. Geba wil het “schoonste vieze bedrijf” zijn in Nederland en zet maximaal in op bescherming van milieu en omgeving door technische innovatie en samenwerking. Personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt opgeleid binnen het bedrijf.
Inexeon: dit circulaire bedrijf uit Wijchen repareert defecte printplaten en andere centrale verwarmingsonderdelen voor hergebruik. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt doorlopen een intern studieprogramma. In de productie en huisvesting wordt waar mogelijk met hergebruikte en milieuontlastende materialen gewerkt.
muZIEum: dit Nijmeegse ervaringsmuseum over zien en niet-zien vergroot kennis over en begrip voor mensen met een visuele beperking. Het muZIEum creëert tevens werkgelegenheid voor deze groep en bevordert hun emancipatie. Innovatie en samenwerking met derden is daarbij een belangrijke pijler.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ivonne Tusveld, manager van Rijk van Nijmegen Uitdaging (06–34000431/ivonne.tusveld@rijkvannijmegenuitdaging.nl).