Tiende Beursvloer Maatschappelijke Meerwaarde

Op maandag 3 november wordt de hal van het ROC Nijmegen weer omgebouwd tot beursvloer en is het weer tijd voor het leukste en altijd drukbezochte netwerkevenement voor maatschappelijk betrokken bedrijven en andere organisaties uit de gemeenten Wijchen, Beuningen, Heumen en Nijmegen.

Tijdens de beursvloer worden vragen om hulp, kennis of materiaal gekoppeld aan een aanbod van bedrijven. Bij het Netwerkcafé staan ondernemers die ter plaatse korte adviezen kunnen geven aan maatschappelijke organisaties. De wat uitgebreidere vragen worden door hoekmannen gematcht aan de zogenaamde aanbodtafels. Net als op een echte beursvloer heerst er een dynamische en inspirerende sfeer en worden er boeiende deals gesloten.
Wellicht heeft u nu al kennis, (tweedehands) materiaal of ‘handjes’ over? Vanuit de wetenschap dat twee uur gratis advies, een tweedehands bureau of twee uur hulp bij het schilderen van een clubhuis voor een vrijwilligersorganisatie al heel veel betekent? U kunt dat aanbod reeds vooraf aan de Beursvloer aanmelden op de website van DMMW. Ook als u niet aanwezig kunt zijn op de beursdag, kunt u zo toch uw aanbod plaatsen.
Is het evenement nieuw voor u en wilt u als organisatie eerst een kijkje komen nemen? Ook dan bent u van harte welkom.

Mooie matches gerealiseerd
Er zijn in 2014 veel mooie matches gerealiseerd. In de promofilm worden er hier enkele van uitgelicht. Maar er zijn nog veel meer mooie matches gemaakt. Renovatiewerkzaamheden, juridisch advies, een cursus gastvrijheid, diverse soorten meubilair, computers en nog veel meer. Ook zijn er mooie tegenprestaties aangeboden, van zelfgemaakt sushi tot en met het regelen van het verkeer bij een jubileumfeest en een bedrijfsuitje naar het Muzieum.
Kijk voor een impressie ook eens op de Facebookpagina van de Maatschappelijke Meerwaarde:
https://www.facebook.com/StichtingDeMaatschappelijkeMeerWaarde.

Zie ook de website van de Maatschappelijke Meerwaarde voor meer informatie en aanmelden:
http://www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl.