Technovium-event 30 oktober op Novio Tech Campus

Het Technovium en Novio Tech Campus slaan de handen ineen. Op dit moment zijn stagiaires van ROC’s vooral handjes die kunnen helpen in het productieproces of elders binnen een organisatie. Dit geldt niet alleen binnen de industrie maar in alle sectoren. Novio Tech Campus en Technovium zien en creëren de mogelijkheden om te ervaren hoe MBO-4 studenten in te zetten voor innovatie.

NTC foto 1

Op 30 oktober vanaf 16:00 zal er op Novio Tech Campus een evenement plaatsvinden waarbij de voordelen duidelijk gemaakt zullen worden van de inzet van MBO-4 studenten bij industriële productinnovatie. Er zullen voorbeelden langskomen en er zullen ook docenten aanwezig zijn van het Technovium om het gesprek hierover met u aan te gaan.

Mogelijk werkt u op dit moment al samen met het Technovium of het ROC maar dit evenement wil andere mogelijkheden benadrukken waar deze studenten nuttig voor zijn omdat zij ook heel goed naar de praktische toepassing kijken en daarmee een waardevolle inbreng kunnen hebben in uw productinnovatie. Voor bedrijven van de IKN is dit een interessante bijeenkomst die een nieuw licht kan werpen op de samenwerking met het ROC en de inzet van stagiaires.

Indien u interesse heeft, houdt u dan de evenementenpagina in de gaten of laat uw interesse blijken via tim.will@noviotechcampus.com. Ook voor andere vragen met betrekken tot dit onderwerp kunt u zich tot hem wenden.

Het evenement op 30 oktober duurt van 16:00 tot 19:00 uur. Het is gratis, aanmelden kan vanaf begin oktober.