Samenwerking tussen maakbedrijven en studenten

Hoe kunnen meerdere bedrijven en studenten samenwerken aan innovatie- en organisatievraagstukken? En wat levert dat op? Op 19 mei is er een online bijeenkomst samen met de Novio Tech Campus, de health- en hightech-hotspot van Nijmegen.
Smart Industry Boost-pionier Marjolein Boezel van Van Raam in Varsseveld deelt haar ervaringen tijdens dit Innovation Hub Event.

Het snelgroeiende bedrijf Van Raam werkt in een innovatiehub samen met meerdere bedrijven en studenten. Binnen een innovatiehub vergroten mbo-, hbo- en wo-studenten het innovatievermogen van bedrijven via stages en onderzoeksprojecten.

Wat levert dit hen op en wat kunnen we hiervan leren? Vanuit de HAN is Maarten van Gils, lector Smart Business en oud-programmamanager van Boost betrokken bij de ontwikkeling van innovatiehubs. Wat is zijn visie op en ervaring met de doorontwikkeling hiervan?

Sprekers zijn:
• Marjolein van Boezel (Van Raam, Varsseveld)
• Maarten van Gils (HAN, Arnhem)

Na de inleidingen zijn er brainstorms in ‘break-outrooms’ over innovatiehubs en bekijken we welke meerwaarde zo’n hub voor uw bedrijf kan hebben.

Afgesloten wordt met een samenvatting van de bevindingen uit de rooms. Na 17.00 uur is er gelegenheid om online na te praten.

De organisatie van het Innovation Hub Event is in handen van Briskr, Smarthub, de HAN en RCT Gelderland.

Klik hier om uzelf aan te melden.