Samen naar de Hannover Messe op 24 april 2017?

Weten wat de laatste innovaties zijn op het gebied van industriële technologie? Netwerken met ondernemers uit deze regio? Het kan allemaal op één dag. Op 25 april vertrekt er een bus vanuit Arnhem Gelredome naar Hannover. Tijdens de busreis krijgt u, naast een ontbijt, korte seminars van specialisten over zaken doen in Duitsland. Ook krijgt u de gelegenheid uw bedrijf te pitchen. Een leerzame en interessante reis dus.

Hannover Messe plaatje 2

Programma 25 april
06:00 uur: Vertrek met bus vanuit Arnhem Gelredome
10:00 uur: Aankomst en welkom door OostNV
11:00 uur: Beursbezoek op eigen gelegenheid
17:30 uur: ‘Wirtschaftsempfang’ met hapje en drankje
19:30 uur: Vertrek richting Arnhem
23.30 uur: Aankomst Arnhem Gelredome.

Aanmelden
IKN-leden kunnen zich aanmelden via het secretariaat van de IKN. Het aantal kaarten is beperkt, dus meldt u zich snel aan.

Kosten
Het gehele programma wordt u kosteloos aangeboden. Let op: bij een no show wordt wel 250,00 euro in rekening gebracht!

Voorbereiding
De Hannover Messe is ’s werelds grootste industriebeurs. Het is onmogelijk om in een dag alles te zien. Het verdient aanbeveling het bezoek voor te bereiden en informatie in te winnen op www.hannovermesse.de.

Matchmaking
De Kamer van Koophandel biedt een matchmaking faciliteit tijdens de Hannover Messe. Lees meer hierover op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Het bezoek aan de Hannover Messe is mede mogelijk gemaakt door The Economic Board, Rabobank en VNO NCW en wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer de IKN.