Ronde tafel ‘The Business of Things’ op 13 juni

Welke kansen biedt Internet of Things mij? Dat we met nieuwe technieken veel kunnen realiseren weet ik inmiddels wel maar hoe weet ik of het iets voor mij is?! Welke kansen ziet u, of is het juist moeilijk om die vertaalslag te maken tussen de bijna onbegrensde mogelijkheden van deze innovatieve technologie, de data die dat oplevert en de richting die u kiest?
Telefoon
Blijft u dezelfde producten of diensten verkopen of denkt u over vijf jaar op een andere manier geld te verdienen? Wat betekent het internet voor u en uw klanten of nieuwe markten die u kunt betreden?
In samenwerking met Luminis organiseert RCT Gelderland op 13 juni een ronde tafel voor ondernemers rondom nieuwe business opportunities van het internet of things. Het wordt een sessie voor en door ondernemers. Doel is elkaar te inspireren, nieuwe inzichten te verwerven en bovendien de mogelijkheid te krijgen het op je eigen business toe te passen.
Gestart wordt met twee concrete voorbeeldcases van Luminis en Inspiro. Daarna gaan de deelnemers in groepen uiteen en vertellen ze elkaar welk product of dienst ze leveren. Elke groep ondernemers kiest een product of dienst en werkt samen met Luminis of Inspiro een case uit.
Na de discussies komen de groepen weer samen bijeen om de ideeën te bespreken en voor de groep te pitchen.
Programma

• 15.30: Ontvangst, welkom en inleiding
• 16.00: Presentaties Luminis en Inspiro
• 16.30: Ronde tafel in groepen
• 18.00: Pitch & vote
• 18.30: Conclusies en afronding
• 19.00: Netwerkborrel

Praktische informatie
De bijeenkomst is in het HB-gebouw op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem, Westervoortsedijk 73. Dit gebouw bevindt zich achter de slagboom. U kunt zich melden bij de portier, die u een pas geeft en een plattegrond en u de weg zal wijzen.
Klik hier voor meer informatie.
Klik hier voor aanmelden.