Promoot werken in de techniek en uw bedrijf via TV Nijmegen

Inwoners van Nijmegen kennen de TV-zender TV Nijmegen (kortweg N1). N1 zendt onder meer het programma ‘Effe Kieke’ uit, dat met grote regelmaat interessante, maar voor het grote publiek onbekende bedrijven in beeld brengt.
Daarnaast gaat N1 vanaf 3 oktober elk weekend het programma ‘024 onderneemt’ uitzenden, waarin u – tegen betaling – uw bedrijf en uw idee├źn voor het voetlicht kunt brengen.

Effe Kieke
Het programma Effe Kieke wordt verzorgd door Jan Leisink, gepensioneerd leraar natuurkunde/techniek en vrijwilliger voor TV Nijmegen. De bedoeling van dat programma is mensen te laten zien wat normaal gesproken niet te zien is. Zo staan er in Nijmegen en omgeving heel veel kleine en grotere bedrijven, maar wat daar binnen gebeurt weten alleen de werknemers en verder vrijwel niemand.
Tot nu toe zijn er al 60 afleveringen van Effe Kieke gemaakt, die dagelijks op N1 worden uitgezonden voor het nieuws van het hele en halve uur. De formule ervoor is heel eenvoudig: als u dat wilt, komt Jan Leisink een keer bij u kijken en filmen, waarna hij van de gemaakte beelden een film van circa 10 minuten maakt. Vervolgens wordt er een leuk muziekje onder gezet en klaar is de aflevering van ‘Effe Kieke’. Er wordt geen uitleg of toelichting gegeven, de beelden spreken voor zich. Er zijn geen kosten aan verbonden en de films zijn desgewenst beschikbaar voor uw eigen site of Facebookpagina.
Voor de maakindustrie is het van groot belang om het publiek te laten zien dat er in onze regio mooie producten gemaakt worden en dat het leuk is om in deze bedrijven te werken.
Heeft u belangstelling, laat het ons dan weten.

024 onderneemt
Naast bovengenoemd programma start in oktober een nieuw zakelijk tv-programma dat graag de ‘parels’ van de maakindustrie uit deze regio bekend wil maken. Door de ondernemer te laten optreden als hoofdgast en zijn/haar bedrijf te filmen, wordt er een goede commercial gemaakt.
Om een indruk te krijgen van de kwaliteit van het programma kunt u klikken op onderstaande link:
https://www.youtube.com/watch?v=xd2KPky2TbY.

Voor de kosten en overige informatie kunt u klikken op onderstaande link:
http://www.024onderneemt.nl/mediakaart.pdf.