Overzicht bijeenkomsten 2015

De meeste data en thema’s van de bijeenkomsten in 2015 liggen vast. Na ons bezoek aan NXP, op 26 januari, staan er nog zes andere bijeenkomsten op de lijst: de voorjaarsbijeenkomst met VNO-NCW, twee nieuwe bijeenkomsten onder het motto ‘Kijk in de keuken bij…’, het jaardiner en nog twee grote bijeenkomsten.

Op 19 maart is de eerste bijeenkomst van het type ‘Kijk in de keuken bij…’. Dan gaan we op bezoek bij Cuppens +zn Aannemers B.V. Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst. Op 13 oktober is de tweede bijeenkomst in deze reeks gepland, namelijk: Kijk in de keuken bij Staalbouw Mook B.V. Beide bijeenkomsten duren van 16.00 tot 18.30 uur met als programma: een korte presentatie van het bedrijf, een rondleiding en een biertje.

Op donderdag 9 april is er weer de voorjaarsbijeenkomst, die we jaarlijks samen met VNO-NCW organiseren. Het thema wordt dit keer de Participatiewet, het werkbedrijf en de verplichting van de particuliere werkgevers om de komende jaren 100.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen. De locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

In juni zal weer het traditionele jaardiner van de IKN plaatsvinden. Partners zijn daarbij zoals altijd ook van harte welkom. Voor het diner gaan we op 12 juni naar Jachtslot De Mookerheide in Mook.

Tenslotte zijn er nog twee grote bedrijfsbezoeken gepland, aan internationaal graszadenspecialist Barenbrug in Nijmegen-Noord op 17 september en aan Peutz te Mook, raadgevend ingenieursbureau op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, bouwfysica, milieutechnologie en geveltechniek. Het bezoek aan Peutz vindt plaats op 17 november, in samenwerking met IKN-lid Fire Technology B.V. uit Nijmegen.

Uiteraard zullen alle leden tijdig voor de bijeenkomsten uitgenodigd worden.