Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op 2 februari

Werkgevers, werkzoekenden en intermediairs komen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze vindt plaats op dinsdag 2 februari van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. Al ruim 1400 mensen zijn lid.

Werkgevers uit de regio delen op 2 februari hun vacatures tijdens de vierde editie van de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Dé plek dus om u te oriënteren op de arbeidsmarkt en uw netwerk te vergroten. Leden ontvangen vanaf 18 januari tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname. Een LinkedIn-account is al voldoende om lid te worden.

De organisatoren WerkBedrijf en UWV WerkgeversServicepunt roepen werkgevers en werkzoekenden op om zich aan te melden: “Er zijn nog steeds veel vacatures, ook al zien we dat sommige bedrijven het heel moeilijk hebben. Aan de andere kant zijn er ook veel mensen heel gemotiveerd op zoek naar een (andere) baan. We zien daarbinnen een grote diversiteit aan werkervaring, opleidingsniveau en achtergrond. Tijdens de Online Banenmarkt proberen we vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Maar er worden ook onderling tips en contacten gedeeld, mensen komen in beweging, zijn zichtbaar en vergroten hun netwerk. Allemaal heel belangrijk op de huidige arbeidsmarkt.”

Aanmelden
Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk zoekt u op: ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ of ga direct naar de betreffende groep. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep.

Wilt u meedoen, maar heeft u weinig ervaring met LinkedIn en/of online solliciteren? klik dan hier voor webinars van UWV over LinkedIn.