New Engineers – de opleiding voor de ingenieur van morgen – is gestart!

Op 1 september is de nieuwe opleiding voor ondernemende engineers met een creatieve mindset – New Engineers – gestart. De eerste groep studenten is een mooie mix van zowel ervaren als net afgestudeerde engineers. Diverse (inter)nationale experts gaan een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling tot New Engineer. De deelnemende bedrijven hebben zeer uitdagende opdrachten neergezet voor de studenten.

De studenten zijn begonnen aan wat een intensief en interessant jaar van studeren en werken zal worden. Zij gaan zich verdiepen in business development, technology, leadership, change management en innovatie. Deze kennis passen ze direct toe in de bedrijfsopdracht.

New Engineer foto

New Engineers richt zich op de bedrijven in de regio Arnhem–Nijmegen–Apeldoorn. Heb je vragen, suggesties, wil je meedoen of een challenge aan studenten presenteren, dan horen we dat graag. Op de website www.newengineers.nl vind je alle informatie over de werkwijze, de samenwerking en het curriculum. Volg New Engineers ook via LinkedIn en Facebook voor de laatste ontwikkelingen. Of neem contact op met vincent.wiegel@newengineers.nl.