Neem deel aan de Markplaats RvN 2025

Op 27 september gaan we weer samen bouwen aan een krachtige regio. Want het traject Rijk van Nijmegen 2025 heeft 25 projecten opgeleverd die het Rijk van Nijmegen gaan versterken.
Het moment is daar om een vliegende start te maken met alle projecten. En daar hebben we u bij nodig! Inwoners, ondernemers, overheid en onderwijs bundelen krachten en zetten gezamenlijk de schouders onder de projecten van RvN2025.

Honig cartoon

U kiest zelf waaraan u wilt bijdragen; bijvoorbeeld het verduurzamen van de woningvoorraad, het voorkomen en hergebruik van afval of misschien spreekt het verbeteren van het ondernemersklimaat u het meest aan. Bekijk hier alle projecten en kies een project dat u graag verder wilt helpen.
Dus neem alles mee wat u nodig heeft om een concrete bijdrage te kunnen leveren. Bijvoorbeeld uw visitekaartjes, uw laptop, uw bestand van netwerkcontacten of mensen uit uw omgeving van wie u weet dat ze mee willen bouwen. Deelnemen aan de Marktplaats betekent deel uitmaken van de toekomst van het Rijk van Nijmegen!

De bijeenkomst vindt plaats in de Kube (Honigcomplex, Waalbandijk 20b) te Nijmegen en begint om 18.00 uur. Inloop met broodjes vanaf 17.15 uur.

Klik hier voor meer informatie over alle projecten en aanmelden.