MVO Award Rijk van Nijmegen Uitdaging op 4 juni

Rijk van Nijmegen Uitdaging organiseert ook dit jaar weer de uitreiking van de MVO Award. Op 4 juni a.s. zal de feestelijke uitreiking plaatsvinden in één van de zes aangesloten gemeenten. Rabobank Rijk van Nijmegen is, net als voorgaande jaren, de hoofdsponsor van het evenement.

RvN uitdaging logo2
Nomineren kandidaten MVO Award vóór 1 maart
Rijk van Nijmegen Uitdaging nodigt u uit om kandidaten te nomineren voor deze award. Gegadigden zijn aantoonbaar maatschappelijk verantwoord en zichtbaar betrokken ondernemend in onze regio. Zij dragen zo bij aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen. Alle aanmeldingen worden nauwkeurig beoordeeld op de drie hoofdaspecten People, Planet en Profit. Kanshebbers voor de MVO Award zijn gevestigd in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen.

Hoe kunt u kandidaten nomineren?
U kunt kandidaten voordragen per mail aan: info@rijkvannijmegenuitdaging.nl.
Graag ontvangt Rijk van Nijmegen Uitdaging daarbij de volgende informatie:
– Naam bedrijf;
– Naam contactpersoon;
– Telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon;
– Uw motivatie om deze kandidaat voor te dragen.

Wilt u een start-up in het zonnetje zetten?
Kent u een bedrijf dat recent gestart is en MVO hoog in het vaandel draagt en in de praktijk brengt? Ook dat hoort Rijk van Nijmegen Uitdaging graag van u. Mooie, nieuwe en stimulerende initiatieven worden extra in het zonnetje gezet tijdens de MVO Award-uitreiking op 4 juni van dit jaar.

Rijk van Nijmegen Uitdaging
Rijk van Nijmegen Uitdaging faciliteert samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het bedrijfsleven. Zij bemiddelen in vraag en aanbod van materialen, kennis en menskracht. Zij stimuleren en helpen bedrijven om maatschappelijk betrokken te ondernemen en met concrete acties bij te dragen aan de leefbaarheid in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen.