Masterclass ‘Slim zakelijk reizen’

Het werkveld van de HR Professional, Fleetmanager en Facilitair Professional is volop in ontwikkeling. Het nieuwe werken, mobiliteitsbudgetten, de roep om CO2-reductie, kostenbesparing, nieuwe reiskostenregelingen en mobiliteitsbeleid vragen veel van jou en je collega’s. De praktische en op maat gesneden masterclass van mobiliteitsmakelaar Bert Jan Huegen biedt je verdieping in actuele onderwerpen rond slim zakelijk reizen. Geen droge colleges: je gaat samen met collega’s van andere organisaties aan de slag met praktische en herkenbare cases.

 

bertjanhuegen foto

 

Vooral de valkuil om toch maar iets te gaan doen zonder dat je goed weet waarom en de noodzaak van het organiseren van draagvlak waren voor de voorgaande deelnemers belangrijke eye-openers. Eigenlijk is deze Masterclass verplichte kost, aldus een van de deelnemers.

Op het programma staan onder meer de volgende onderwerpen:
  Trends en ontwikkelingen
  Integraal mobiliteitsbeleid en jouw rol hierin
  Slimmer reizen
  HR en Het Nieuwe Werken
  Persoonlijk mobiliteits- of  leasebudget: do’s en dont’s.

Werken aan bereikbaarheid is vrijwel nooit de core business van een onderneming maar meer winstgevendheid en verduurzaming zijn natuurlijk altijd welkom! Kom daarom naar de Masterclass ‘Slim zakelijk reizen’!
De eerstkomende Masterclass vindt plaats op 23 februari van 10 tot 16 uur
in de regio. Aanmelden is mogelijk bij Bert Jan Huegen, de mobiliteitsmakelaar van Arnhem-Nijmegen (mobiliteitsmakelaar@vno-ncwmidden.nl).