Marktplaats voor circulaire economie werkcirculair.nl

Sinds kort kent onze regio www.werkcirculair.nl, dé marktplaats voor de circulaire economie en daarmee ook hét keteninformatiesyteem voor de zakelijke markt. De website brengt herbruikbare grondstoffen en materialen voor maakindustrie en groothandel in diverse sectoren overzichtelijk in beeld en maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze afval-, reststoffen, materialen, producten en diensten van bedrijven in de regio Nijmegen-Arnhem uit te wisselen.

circulaire economie plaatje

Dit B2B platform is er voor bedrijven, bedrijventerreinen en instellingen die werk willen maken van de circulaire economie. Het delen van reststoffen, overtollige goederen en diensten voorkomt het onnodig delven van nieuwe grondstoffen en grote transportafstanden. Door vrijkomende grondstofstromen in beeld te brengen wordt hergebruik gestimuleerd. Met www.werkcirculair.nl is de grondstof zo dicht mogelijk bij uw bedrijf in de buurt te vinden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Jaap Flendrie, tel: 088-5012800 of e-mail: info@jf3.nl.