Kijkje in de keuken bij De Boer Machines B.V.

Op donderdag 20 oktober brachten we een bezoek aan De Boer Machines Nederland B.V. Sinds 1936 zijn zij een machinefabriek en leveren wereldwijd machines aan de grof keramische industrie. Bij klanten en vakcollega’s zijn zij goed bekend. Nu was het een mooie kans voor de mede-ondernemers in de regio om beter kennis te maken en een ‘kijkje in de keuken’ te krijgen. We werden hartelijk ontvangen door Gerrit den Bok en collega John Jans-Rat.

Na een introductie over het bedrijf kregen we een rondleiding. Drie hallen met allemaal hun eigen expertise: reviseren en produceren van nieuwe vormbakken, mechanische machinebewerkingen zoals onder meer draaien en frezen en in de 3de hal vindt de assemblage plaats van complete installaties.

Tijdens deze middag konden wij ook luisteren naar Ruud Schuurman, innovatiemakelaar van Regionaal Centrum voor Technologie (RCT) en Raymond Bosch van KplusV.  Ruud en Raymond namen ons mee in de wereld van digitalisering en het beschikbare MKB programma voor ondernemers die hier ondersteuning bij kunnen gebruiken ( Sm@rt Together). Alle aanwezigen waren onder de indruk van dit mooie bedrijf.

Behalve dat deze IKN bijeenkomsten interessant en leerzaam zijn, is het ook een gezellig samenzijn en de ideale gelegenheid voor ondernemers om elkaar op een informele manier te ontmoeten. Iedereen hartelijk dank voor uw komst en onze gastheren van De Boer Machines Nederland BV, bedankt voor de gastvrijheid en fijne verzorging.

Graag tot ziens op 17 november. Dan is onze volgende bijeenkomst. Geen “Kijkje in de keuken….”  maar wel een “sneak-preview” van het Technoforum in Wijchen.