Innovatieconferentie van InnoTep op 27 september

Op vrijdagmiddag 27 september houdt InnoTeP een compacte conferentie over Innovatie in Theorie en Praktijk. Na de succesvolle bijeenkomsten van de afgelopen twee jaren hoopt InnoTep ook dit jaar weer een concrete bijdrage te leveren aan de kruisbestuiving tussen bedrijfsleven, wetenschap en overheid.

Behalve door de Faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit wordt InnoTeP nu ook gesponsord door Océ en het RNCT (Regionaal Nijmeegs Centrum voor Technologie).
Het speciale thema van dit jaar is samenwerking bij innovatie: tussen bedrijven onderling, tussen bedrijven en overheden en tussen bedrijven en universitaire onderzoekers.
Jasper Wesseling, directeur Innovatie & Kennis op het Ministerie van Economische Zaken, zal de rol van samenwerking in het innovatiebeleid belichten.
Twee kleine ondernemingen (Auto-Cell en Enki-Energy) laten praktische voorbeelden zien van succesvolle samenwerking in product-ontwikkeling.
Samenwerking vanuit het perspectief van de Inkoop wordt belicht door de vice-president Purchasing van Océ.
Vanuit de wetenschap zal Rosalinde Klein-Woolthuis ons bijpraten over vertrouwen, afhankelijkheid en samenwerking.
Rob Kirschbaum zal ons alles vertellen over samenwerking op de Chemelot campus, waar DSM open innovatie in de praktijk brengt.
Een adviseur van Significant zal zijn ervaringen met samenwerking in en met de publieke sector met ons delen.
Ben Dankbaar sluit de middag af met een paar vergezichten uit de wereld van het innovatie-onderzoek.
Behalve nieuwe informatie uit wetenschap en praktijk biedt de bijeenkomst ook ruim mogelijkheden om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. Op de website van InnoTeP vindt u het complete programma en nadere informatie over de locatie. Daar kunt u overigens ook nog de presentaties van de afgelopen jaren vinden.
Aanmelding is dringend gewenst in verband met de catering. Dat kan heel eenvoudig via de site van InnoTep.
De conferentie vangt aan om 12 uur in De Lindenberg te Nijmegen.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.