Informatiedagen opleiding New Engineers Year 2!

New Engineers, de nieuwe opleiding voor ondernemende engineers met een creatieve mindset, is gestart in september dit jaar. Deze studie-traineeship geeft talentvolle HBO/WO engineers de kans zich breed verder te ontwikkelen in diverse high tech bedrijven in de (maak)industrie in Gelderland tot een New Engineer. New Engineers zijn engineers met zowel technische kennis als leiderschapsvaardigheden.

NewEngineer plaatje

New Engineers richt zich op de bedrijven in de regio Arnhem – Nijmegen – Apeldoorn. De post bacheloropleiding is zowel bedoeld voor medewerkers van bedrijven als voor net afgestudeerde engineers. In de opleiding ligt het accent op business development, technology, leadership, change management en innovation. Diverse (inter)nationale experts zijn actief betrokken bij New Engineers. De deelnemende bedrijven hebben zeer uitdagende opdrachten neergezet voor de studenten.

De opleiding is gestart starten met de inschrijving voor Year 2, dat start in september 2017. Gedurende het studiejaar 2017-18 volgen de student-trainees acht opleidingsweken, verspreid over het jaar. Daarnaast werken zij aan een bedrijfsproject met impact.

De informatiedagen voor bedrijven en studenten voor het studiejaar 2017-2018 zijn op 12 januari 2017 en 14 februari 2017. Bedrijven en studenten kunnen zich nu reeds aanmelden.

Voor meer informatie en aanmelden: www.newengineers.nl
Volg New Engineers via LinkedIn en Facebook
Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij vincent.wiegel@newengineers.nl of lejla.brouwer@newengineers.nl.