‘IKN-lid in beeld’ met Marcel Hol

Een van de hoofddoelstellingen van de IKN is het bieden van een platform voor de uitwisseling van kennis er ervaring tussen haar leden en andere relevante partijen. Om deze laatste doelstelling te kunnen realiseren is het van groot belang dat de leden elkaar kennen en van elkaar weten wat ze doen en wat hen bezighoudt. Daarom verschijnt regelmatig op onze website en in de nieuwsbrief de rubriek ‘IKN-lid in beeld’. Dit keer is de beurt aan Marcel Hol, directielid bij Willems Constructie B.V. te Boven Leeuwen.

 

170512 Hol.Willems 3437 klein


Naam bedrijf

Willems Boven Leeuwen

Kernactiviteiten
Staalconstructies, RVS constructies, aluminiumconstructies, jachtbouw, leidingsystemen, industrieel onderhoud en Willems Anker.
De focus is altijd gericht op betrouwbaarheid en kwaliteit. De combinatie van vakmanschap en betrokkenheid is de basis voor de goede reputatie van Willems Boven-Leeuwen.
Willems is gecertificeerd volgens de productnorm voor staal, RVS en aluminium EN 1090-1 en volgens de kwaliteitsnorm voor lassen EN-ISO 3834-2. Onze producten kunnen worden geleverd met een CE-markering volgens EN 1090-1.
Willems Constructie BV en Willems RVS Aluminium BV zijn gecertificeerd tot en met uitvoeringsklasse EXC3 en Willems Anker BV tot uitvoeringsklasse EXC4.

Aantal werknemers
80

Waarvan technisch opgeleid
70

Sterk in
Willems Boven-Leeuwen bouwt voor haar klanten mooie, slimme en duurzame oplossingen in staal, roestvaststaal en aluminium.
We denken mee met onze opdrachtgevers en kunnen onze klanten zo de optimale oplossing bieden.
Willems-Boven Leeuwen is een professioneel familiebedrijf. De relatie met de klanten, de continuïteit van de onderneming en het welzijn van haar medewerkers zijn belangrijker dan korte termijn successen. Door het consequent volgen van deze strategie zijn wij uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf.
Willems investeert in de duurzame inzetbaarheid van het personeel. De ambitie is dat alle medewerkers tot aan hun pensioen gezond aan het werk kunnen blijven. Gezonde medewerkers in een gezond bedrijf.
We zijn ons ervan bewust dat de bronnen op de aarde uitputtelijk zijn en hebben daarom duurzaamheid hoog in het vaandel.

Enkel voorbeelden van producten
Turnkey bedrijfshallen, utiliteitsbouw, fietsenstallingen, parkeergarages, aluminium superstructures en masten voor luxe jachten, laad/los leidinginstallaties t.b.v. tankers, gas, chemicaliën, minerale oliën, plantaardige  oliën en vetten, in RVS, drukvaten, hydrauliek- en verwarmingssystemen, trappen, bordessen, leuningen, silo’s,  trechters, stenenstellingen,
scheepsonderdelen, pontons, kunstwerken, geluidswanden en kraanbanen.

Wie en wat zoeken we
Wij zoeken klanten die we kunnen helpen met passende oplossingen waar onze kennis en kunde van toegevoegde waarde zijn.

Ondernemersklimaat Nederland
Ik denk dat we in Nederland een redelijk goed ondernemersklimaat hebben maar we moeten niet gehinderd worden door onduidelijke of overbodige regels en eisen opgelegd door de overheid.

Ondernemersklimaat regio Nijmegen
De regio Nijmegen heeft een kansrijk ondernemersklimaat.

Lid van IKN sinds
28-12-2010

Belang IKN voor de maakindustrie
Zorgen voor een goede samenwerking tussen de MKB bedrijven door middel van bijeenkomsten met goede lezingen en bedrijfsbezoeken

Voor mij de belangrijkste speerpunten van de IKN
Technisch personeel en innovatie.
 

170512 Hol.Willems 3443 klein

 

Woonplaats
Alphen Gld.

Geboren
Alphen, 1965.

Grote voorbeeld
Succesvolle ondernemers.

Grootste succes
Zien dat we als team een opdracht tot een goed einde brengen en een tevreden klant hebben, waar we terug kunnen komen.

Grootste blunder
Niet echt grote blunders gemaakt maar wel een aantal kleinere…

Muziek/artiest
Golden oldies.

Krant
De Gelderlander.

Boek
10000 BC.

Film
The Good, the Bad and the Ugly.

Hobby’s
Golf, tennis, zeilen en motorrijden.

Actief op social media
LinkedIn.