Sealed Air B.V.

Sealed Air is wereldmarktleider op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne en productbescherming. Het bedrijf biedt efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen die wereldwijd toegevoegde waarde aan hun klanten leveren.
In het productassortiment van Sealed Air wordt speciaal aandacht besteed aan de meest milieuvriendelijke methoden en de specialisten van Sealed Air gebruiken hun expertise om voor alle verpakkingen een minimum aan materiaal te gebruiken met behoud van optimale prestaties, zodat het product onbeschadigd op zijn bestemming aankomt. Hoogwaardige bescherming en innovatief ontwerp reduceren transportkosten en gebruiken minder ruimte, minder vrachtwagens en minder CO2 emissies.
De locatie van Sealed Air in Nijmegen fungeert als hoofdkantoor voor de Europese Product Care-divisie en omvat de volgende zakelijke functies: verkoop, technische ondersteuning, klantenservice, bedrijfsanalyse en rapportage en supply chain.
Nijmegen is de productielocatie voor Instapak®, Fill-Air® en New Air I.B.®-film voor de EMEA- en APAC-markten en dient ook als hub voor de distributie van verpakkingssystemen en materialen naar het EMEA-gebied.

Adresgegevens

Sealed Air B.V. Lindenhoutseweg20 6545 AH, Nijmegen 024-3710111 info@sealedair.nl