Google’s Digitale Werkplaats naar Nijmegen van 3 tot en met 7 juni

In 2016 heeft Google samen met de gemeente Nijmegen in De Vasim de Digitale Werkplaats georganiseerd. Ruim 1150 ondernemers en studenten namen gedurende twee dagen deel aan verschillende cursussen en workshops van Google over digitale vaardigheden. Denk aan workshops over onder meer het vergroten van online zichtbaarheid, online veiligheid en het analyseren van hun website.
 
Van 3 tot en met 7 juni komt de Digitale Werkplaats opnieuw naar Nijmegen om lokale ondernemers te trainen om beter te worden in (online) marketing, programmeren, online veiligheid en meer. Google nodigt ondernemers uit om deel te nemen aan de gratis workshops om hen verder te helpen bij het groeien van de onderneming.
Op maandag 3 juni wordt om 14:00 uur op het Waalbandijk (Honigcomplex) de Digitale Werkplaats on Tour geopend. Wethouder Monique Esselbrugge en Pim van der Feltz (Country Director Google NL) zullen spreken over het belang van digitaal en de Google Digitale Werkplaats on Tour. U bent van harte welkom bij dit bijzondere moment. Aansluitend zal de workshop ‘Basis online marketing strategie’ worden gegeven.Datum/tijd: 3 mei om 14.00 uur (13.45 uur inloop)
Workshops: dagelijks van circa 10.00 tot 18.00 uur.

Locatie: Waalbandijk (Honigcomplex), NijmegenKlik hier om aan te melden. Deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt.