Geslaagde bijeenkomst bij Heinz

Op 29 november hadden we onze laatste bijeenkomst van het jaar bij IKN-lid H.J. Heinz in Elst. Naast een ledenvergadering stonden er een presentatie van het bedrijf, een rondleiding en een buffet met ‘eigen’ producten op het programma.

Het was een drukbezochte bijeenkomst, die begon met een ledenvergadering, waar een aantal bestuursleden een korte pitch hield, een ‘mission statement’ op het gebied van hun portefeuille. Op de volgende ledenvergadering worden de mission statements voor alle portefeuilles definitief vastgesteld en daarna ook naar buiten gebracht.
Wilt u meedenken over een of meerdere beleidsonderdelen? Laat het dan snel weten aan de betreffende portefeuillehouder of aan het secretariaat.

Na de ledenvergadering was het woord aan site manager Hans Hendriksen, die de deelnemers verwelkomde en een algemene presentatie over het bedrijf hield en vervolgens aan Henk van Zuijlen, technisch manager, die inging op het veiligheidsbeleid bij H.J. Heinz. Ter illlustratie toonde Henk een zeer pakkende maar ook beklemmende promotiefilm over het thema veilgheid, met een nogal schokkend slot.

Na de indrukwekkende rondleiding door het bedrijf dat circa een miljoen flessen ketchup en andere producten per dag produceert, was het tijd voor een heerlijk buffet, deels bestaand uit eigen producten van Heinz.

Na de bijeenkomst hebben meerdere leden gevraagd naar de promotiefilm. Deze is te bekijken op Youtube (Engelse versie) of te bestellen bij de leverancier.

Het bestuur dankt H.J. Heinz nogmaals voor de gastvrije ontvangst en de boeiende rondleiding.