Festival en krant: Gemaakt in Gelderland

Van 12 juni t/m 20 september 2015 staat de Gelderse maakindustrie in de schijnwerpers. Dan vindt het erfgoedfestival ‘Gemaakt in Gelderland’ plaats met een programma vol boeiende activiteiten gericht op een breed publiek: ouders, kinderen, toeristen uit binnen- en buitenland, maar ook (oud)werknemers van Gelderse bedrijven. Ook vandaag de dag is er in de provincie allerlei streekeigen industrie te vinden, vaak met een bijzonder en innovatief karakter, veelal onbekend bij het grote publiek. Een mooie kans om uw maakbedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Speciale bijlage ‘Gemaakt in Gelderland’
Samen met de organisatoren van het erfgoedfestival publiceren De Gelderlander en de Gelderse edities van De Stentor op 5 juni a.s. een speciale krant met informatie over het festivalprogramma en verhalen over verleden en heden van typisch Gelderse industrieën: ijzer- en metaalindustrie, textiel en mode, meubel- en houtindustrie, nieuwe technieken, baksteenindustrie, papierindustrie, infrastructuur, voeding en drank en scheepsbouw. De bijlage Gemaakt in Gelderland wordt een speciale uitgave van veertig pagina’s, gedrukt op glanzend papier van hoge kwaliteit. Een bewaarexemplaar dat tevens als programmaboek zal fungeren. De oplage is 284.771 stuks, want naast verspreiding via de dagbladen, komen er ook 100.000 exemplaren bij VVV’s, hotels, gemeentehuizen en bibliotheken te liggen.

Speciale aanbieding IKN-leden
Om de maakindustrie in de regio Nijmegen de mogelijkheid te bieden zich in deze provinciale bewaarkrant bij het grote publiek en regionale arbeidspotentieel in de schijnwerpers te zetten heeft ons lid uitgeverij De Gelderlander samen met de IKN een exclusieve aanbieding voor u als IKN-lid: korting op het plaatsingstarief of een voordelige doorplaatsingsmogelijkheid, en clustering van uw uiting onder de noemer ‘Industriële Kring voor Nijmegen en omgeving’, zodat u met collegaleden een regionale vuist naar het publiek maakt. Uw uiting kan een grafische advertentie maar ook een infotorial (betaalde redactie) zijn; alleen of met een collega-ondernemer. Houdt u bij een infotorial wel rekening met de productietijd. Wat uw keuze ook is, u kunt t/m donderdag 7 mei a.s. uw wensen doorgeven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met Frank Lamers, accountmanager B2B van De Gelderlander, 06-51668037 of f.lamers@wegenermedia.nl.