The Economic Board organiseert ‘challenge’ op 13 september op Papendal

Op 13 september presenteert The Economic Board samen met Papendal een programma rondom topsport, ondernemerschap en cultuur. Toonaangevende spelers in het speelveld van Food, Health en Energy vertellen over hun challenges. Hieronder wordt alvast een tip van de sluier opgelicht.
papendal foto
Het Arnhemse Hoogwegt is als familiebedrijf wereldwijd nummer één in de handel van zuivelproducten. CEO Patrick van Leuven gaat in op de uitdagingen die de steeds sneller veranderende wereldmarkt met zich meebrengen voor het bedrijf.

Nijmegen draagt dit jaar de titel European Green Capital 2018. Dat is de stad mede gelukt door de inspanningen van coöperatie WindpowerNijmegen. Member of the Board Caroline de Greeff vertelt hoe zij met nieuwe businessmodellen impact genereren in de energietransitie.

Ze is gelauwerd met de eervolle onderscheiding Officier in de Orde van Oranje-Nassau: cardioloog Angela Maas van het Radboudumc gaat tegen de gevestigde orde in om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Programma
15:30 – 16:00 ontvangst
16:00 – 18:00 programma met intermezzo’s van de drie Gelderse Rijksgezelschappen Introdans, Het Gelders Orkest en Oostpool
18:00 – 19:00 netwerkborrel.

Een challenge niet uit de weg gaan, maar aangaan: dat is wat de mensen in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen kenmerkt. Dé randvoorwaarde van een economisch sterke regio. Tijdens het event wordt er een live verbinding met het Prinsjesfestival in Den Haag gemaakt. Vertalers van Radboud in’to Languages zorgen ervoor dat de Duitse gasten ook van het programma kunnen genieten.

Datum en locatie
Donderdag 13 september 2018
Papendal, Papendallaan 3 in Arnhem
Klik hier om aan te melden.