Doe mee met de Kwartaalbarometer

VNO-NCW Midden, de Radboud Universiteit en The Economic Board doen samen onderzoek naar de stand van de economie in de regio Arnhem-Nijmegen. Dit doen ze om de sterktes en zwaktes van de regio in kaart te brengen en deze vervolgens te agenderen bij (regionale) beleidsmakers. Elk kwartaal wordt er een korte vragenlijst uitgezet onder ondernemers uit de regio: de ‘Kwartaalbarometer’. Deze vragenlijst concentreert zich op het meten van het ondernemersvertrouwen, de economische groei en de mate van innovatie in de regio.

kwartaalbarometer artikel

De resultaten van de Kwartaalbarometer worden altijd teruggekoppeld, door middel van publicatie in de Gelderlander, e-mails, rapportages op de website van de barometer en door presentaties op diverse bijeenkomsten.

De IKN onderschrijft het belang van dit initiatief en beveelt het deelnemen aan de Kwartaalbarometer dan ook van harte aan. Hiermee stelt u ons in staat om belangrijke zaken voor ondernemers te identificeren en onder de aandacht te brengen.

De vragenlijst kan ingevuld worden op een PC/Laptop, tablet of smartphone en neemt circa vijf minuten van uw tijd in beslag nemen. Klik hier voor het invullen van de Kwartaalbarometer.