De Digitale Werkplaats op 22 & 23 februari in Nijmegen

Nederlandse ondernemers staan wereldwijd bekend als goede starters, maar als het gaat om dan groei blijven we achter ten opzichte van andere Europese landen. Google wil ondernemers en zelfstandige professionals die willen groeien steunen door ze kennis aan te bieden. Daarom is in november de Digitale Werkplaats gestart: een unieke serie evenementen die Google door heel Nederland organiseert in samenwerking met Qredits Microfinanciering Nederland.

Tijdens de Digitale Werkplaats kunnen ondernemers zich via interactieve workshops ontwikkelen om hun onderneming te laten groeien. Op het programma staan onderwerpen als online vindbaarheid en verkoop, het financieren van groei en het verhogen van de naamsbekendheid. Deelname aan de Digitale Werkplaats duurt een ochtend of een middag en is gratis.

Programma
. Ontvangst
. De Digitale Werkplaats: voor ondernemers met ambitie
. Succesverhaal van lokale ondernemer
. Drie workshops met keuze uit de volgende onderwerpen: ‘Hoe vergroot u uw naamsbekendheid?’, ‘Hoe vergroot u de online zichtbaarheid van uw onderneming?’, ‘Haalt u alles uit uw website? Meten is weten! (basic & advanced)’ en tenslotte ‘Groei financieren… hoe werkt dat?’.
. Afsluiting en netwerkborrel

Datum, tijd en locatie
Datum: 22 & 23 februari 2016
Tijdsduur: een ochtend of een middag
Aanvangstijd: 9.15 uur of 14.00 uur
Locatie: De Vasim l Latensteinseweg | Nijmegen

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.