Burghouts behaalt VGO voor buitenschil en binnenzijde

Afgelopen maand heeft IKN-lid Burghouts Bedrijven zijn VGO-keur certificaat verlengd en uitgebreid. Met het certificaat bewijst Burghouts de kwaliteitseisen voor Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie te beheersen. Niet alleen voor de buitenschil (gevel en dak) maar ook voor installaties en interieur, de binnenzijde van het vastgoed. De onafhankelijke objectieve VGO-scan van KIWA resulteerde in een score van 96% op organisatie en 93% op kennis. Hiermee toont Burghouts aan als vastgoedadviseur voor opdrachtgevers projecten van hoge complexiteit te kunnen organiseren.

burghouts

Het VGO-keur certificaat vastgoedonderhoud staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Door op strategisch niveau samen te werken in vastgoedbeheer is Burghouts in staat om gebouwen beter te renoveren en onderhouden. De kennisbundeling, die plaatsvindt in een partnership tussen verantwoordelijke partijen inclusief de opdrachtgever, geeft een beter resultaat voor alle partijen. Het biedt de gebruiker een goed onderhouden kwaliteitsgebouw met comfort. De vastgoedeigenaar krijgt de zekerheid van geen onnodig, maar wel goed onderhoud en renovatie, voor minder geld. De risico’s van het vastgoedbeheer zijn beheersbaar en er wordt geleverd op basis van afgesproken resultaat. Burghouts draagt meer verantwoordelijkheid en adviseert op strategisch niveau met scenario-ontwikkeling. Samen met de opdrachtgever beslist Burghouts gezamenlijk over de beste aanpak.

In ketensamenwerkingen geeft Burghouts inzicht in duurzame oplossingen en kosten-kwaliteitverhoudingen van investeringen en technisch onderhoud. Het bedrijf ontwikkelt een onderhoudsvisie over de lange termijn, treedt op als sparringpartner en ‘ontzorgt’. Burghouts ziet ‘het bredere plaatje’ en zet de verschillende lange termijnscenario’s neer: als we nu X doen, voorkomen we Y en kunnen we die tijd besteden aan Z. Het gaat om het geheel, een goede renovatie of goed onderhoud staat nooit op zich. Klik hier voor meer informatie over het VGO-certificaat.