Bijeenkomst ‘Succesvol importeren’

Heeft u ook plannen om producten te importeren en ziet u door de bomen het bos van wetten en regels niet meer? Bent u alleen nog maar bezig met vragen als: Krijg ik wel de producten die ik besteld heb, hoe krijg ik ze hier, hoe kan ik veilig betalen, wat wordt er met Incoterms bedoeld, mogen de producten eigenlijk wel ingevoerd worden, wat zijn de invoerrechten etc.?

Kom dan dinsdag 27 september naar de bijeenkomst Road2Import van de Kamer van Koophandel waar ervaringsdeskundigen en experts u graag verder helpen met al uw importvragen,  zodat u goed voorbereid uw eerste importstappen kunt zetten.

containerschip foto

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die voor het eerst gaan importeren (binnen of buiten de Europese Unie), maar ook voor ondernemers die al enige ervaring hebben en  hun importlanden willen uitbreiden.

Als beginnend importeur krijgt u in een sneltreinvaart informatie die van belang is bij het importtraject. Naast praktische workshops, ervaren ondernemers om mee te sparren, is er een informatiemarkt met de relevante partijen voor import.
Kortom: in een paar uur tijd krijgt u de belangrijkste ingrediënten om succesvol van start te gaan.

Wat kunt u verwachten?
. Relevante netwerkpartners.
. Workshops  met praktijkcases.
. Verhalen van ervaren importeurs en hoe zij succesvol werden
. Uitgebreide netwerkgelegenheid en een informatiemarkt
. Praktische informatie, tips & tricks

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.