Algemene bijeenkomst op 17-09-2015 bij Barenbrug

De volgende algemene bijeenkomst van de Industriële Kring voor Nijmegen en omgeving zal plaatsvinden op donderdag 17 september a.s. om 15.30 uur. Dit keer zijn we op bezoek bij IKN-lid Barenbrug te Nijmegen (Noord).

De Koninklijke Barenbrug Groep is wereldwijd toonaangevend in onder meer recreatiegrassen en voedergrassen. Ze zijn gespecialiseerd in plantenveredeling, graszaadproductie en de internationale marketing en verkoop van innovatieve rassen. De bedrijfsnaam staat sinds 1904 voor topkwaliteit die wordt gewaardeerd door klanten, groot en klein, van over de hele wereld. Met een jaaromzet van 210 miljoen euro en 28 vestigingen in 18 landen op 6 continenten is Barenbrug een van de grootste bedrijven in hun vakgebied. Zij hechten veel waarde aan de passie voor gras die zij delen met hun klanten, en die de opeenvolgende generaties van de familie Barenbrug tot op de dag van vandaag uitdragen.

Meer informatie over de bijeenkomst volgt begin augustus, waarna ook de aanmelding start.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.