Advies gemeente Nijmegen en ODRN bij circulair ondernemen

De gemeente Nijmegen en de ODRN bieden bedrijven met plannen voor circulair ondernemen een vrijblijvend adviesgesprek aan. Zij helpen ondernemers graag om de juiste stappen te zetten. Zij geven u informatie over regelgeving en vergunningen. En zij helpen u bij het leggen van contacten met instanties en netwerken.

ODRN plaatje

Bij circulair ondernemen gaat het bijvoorbeeld om:
. circulair ontwerpen van producten (in de breedste zin van het woord)
. hergebruik of levensduurverlenging van producten
. het productieproces circulair inrichten, bijvoorbeeld door recyclen, voorkomen van afval, of afval gebruiken als grondstof voor nieuwe producten (of een andere hoogwaardige toepassing)

Vraag voor uw initiatief zo vroeg mogelijk een oriƫnterend, vrijblijvend adviesgesprek aan met adviseurs van de gemeente en de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN). klik hier voor meer informatie.

Circulair ondernemen biedt economische kansen voor uw bedrijf, maar ook voor andere bedrijven in de stad en regio. Om de circulaire economie in Nijmegen te bevorderen, ondersteunen de gemeente Nijmegen en de ODRN ondernemers met advies.

Mocht u het nog niet weten: ook de IKN ondersteunt een project om de circulaire economie in Nijmegen en omgeving dichterbij te brengen. Klik hier voor meer informatie.