Activiteiten IKN in 2018

jaarplanning plaatjeOok voor 2018 heeft de IKN weer een mooi en afwisselend programma samengesteld. Zoals de laatste jaren gebruikelijk, hebben we ook nu weer zeven bijeenkomsten. Daarvan twee kleine bedrijfsbezoeken, onder de noemer Kijk in de keuken, twee ‘eigen’ grote bijeenkomsten, twee bijeenkomsten die we samen organiseren met andere partijen en natuurlijk het jaardiner, waarbij ook de partners welkom zijn.

We zijn op 8 februari begonnen met een bezoek aan EromesMarko te Wijchen, dat we samen met VNO NCW Arnhem Nijmegen organiseerden.
Op 27 maart is het tijd voor Kijk in de keuken bij Hubbers interieurmakers te Leuth.
Op 17 mei sluiten we als IKN aan bij een grote bijeenkomst in de Honig over businessmodellen in de circulaire economie, met aandacht voor Nijmegen Green Capital 2018.
Op 28 juni houden we weer ons jaardiner, net als vorig jaar in de vorm van een barbecue bij de Looymolen in Nijmegen.
Na de zomer pakken we de draad weer op met een bedrijfsbezoek aan Modderkolk te Wijchen, met als thema ‘financiering en subsidies’ op 19 september.
Op donderdag 18 oktober is er weer een Kijk in de keuken, dit keer bij Kilsdonk Packaging en Presentation te Nijmegen.
We sluiten het jaar af met een grote bijeenkomst op 22 november in het Technovium over de toekomstige technische medewerker.

Enkele activiteiten zijn al te zien op de activiteitenpagina van onze website, waar u zich ook al kunt aanmelden. De aanmelding voor de andere activiteiten zal later dit jaar starten.