Aanmelding voor De Variabele Doet! 2021 gestart

Zoals elk jaar organiseert IKN-lid De Variabele ook in 2021 weer haar jaarlijkse De Variabele Doet! dag. Op deze dag werken medewerkers, van kantoorpersoneel tot bewonersbegeleiders, samen met ketenpartners op bijzondere projecten voor bijzondere mensen. Ieder jaar op de eerste vrijdag van februari zetten zij zich geheel belangeloos in voor mensen die het verdienen om een steuntje in de rug te krijgen. Voor deze dag is De Variabele op zoek naar een vijftal projecten in de regio Arnhem-Nijmegen.

De voorkeur gaat uit naar onderhoudgerelateerde projecten die niet binnen een normaal onderhoudsbudget uitgevoerd (kunnen) worden. Projecten waar je in één dag met 2 tot 10 personen echt een verschil kunnen maken. Kent u een instelling of stichting die een ruimte heeft die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of misschien een vereniging van vrienden of kennissen die met wat extra hulp net dat ene project kan oppakken?

Klik hier voor een impressie van een project.

U kunt een project aanmelden via het contactformulier van De Variabele, met vermelding van ‘De Variabele Doet!’ U ontvangt dan een inschrijfformulier waarmee u het project kunt nomineren.

In november maakt De Variabele bekend welke projecten aangepakt gaan worden op vrijdag 5 februari 2021.