Dura Vermeer Infrastructuur B.V.

Veiligheid voorop. En hoe!
Bij de aankoop van een auto, ga je ervan uit dat alle schroeven goed zijn aangedraaid. Zo werkt het ook bij Dura Vermeer Infrastructuur (DVI). Bouwtechnisch zit alles uitstekend in elkaar, volgens de voorschriften, gebruiksvriendelijk en innovatief. Wat DVI -als top-10-speler in de bouw- nét even anders doet vertelt Ralph Peeters, directeur DVI Regio Oost.

Weggebruikers gelukkig maken
“Een bouwbedrijf als Dura Vermeer werkt vaak in de voortuin van omwonenden. Projecten zoals de aanleg van een station (Goffert) of nieuwe infrastructuur van een bedrijf (MSD Oss) en het verleggen van wegen en dijken (Ruimte voor de Waal) betekenen vaak hinder voor de omgeving. We minimaliseren dit door de klus zo efficiënt en snel mogelijk te laten verlopen, met alle betrokkenen in ons achterhoofd.”

Mensgericht zit in de genen
DVI heeft aandacht voor details en de menskant van projecten. “Wij zijn ruim 50 jaar een familiebedrijf en die passie en saamhorigheid is er nog steeds. De teamspirit is goed te zien als je de jongens buiten aan het werk ziet.” Projecten komen tot stand door een soepele ketensamenwerking en een grondige voorbereiding, met veiligheid als topprioriteit. “Als blijkt dat er ’s morgens langs een wegreconstructie scholieren fietsen zonder licht, krijgen ze de volgende dag allemaal een LED-lampje van ons cadeau.” Om de veiligheid voor eigen mensen en omgeving te vergroten, geeft DVI verkeersvoorlichting op scholen.

Voor, tijdens en na de uitvoering
DVI denkt mee van plan- tot en met onderhoudsfase. Meer weten over de projecten van DVI, de eigen kwaliteitsdienst, speciale asfaltsoorten, de historie en het aantal medewerkers, of over LEAN Bouwen, BIM en Systems Engineering? Neem dan een kijkje op de website.

Adresgegevens

Dura Vermeer Infra Regio Oost Bijsterhuizen1160D 6546 AS, Wijchen 024-6962424 dvi-oost@duravermeer.nl infra.duravermeer.nl