Kijk in de keuken bij SUN Roestvaststaal B.V. op 06-09-2017

Sinds drie jaar kennen we onze korte bedrijfsbezoeken onder de noemer Kijk in de keuken bij… Bij deze bezoeken is er geen externe spreker en geen ledenvergadering, maar gewoon een korte presentatie over het bedrijf, een rondleiding en een biertje. De volgende Kijk in de keuken bij… zal plaatsvinden op woensdag 6 september a.s. bij

SUN Roestvaststaal B.V.

SUN RVS is gespecialiseerd in het bewerken van roestvaststaal en aluminium voor toepassingen in scheepvaart, industrie en in- en exterieur.
RVS is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het heeft een moderne eigentijdse uitstraling en de mogelijkheden zijn uiterst divers. Denk daarbij ook aan de combinatie met glas, natuursteen en hout. De producten zijn hoogwaardig, relatief onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Naar gelang de uiteindelijke toepassing, kan het materiaal op verschillende manieren worden afgewerkt, hoogglans gepolijst, geslepen, geborsteld, glasgepareld, gebeitst, enz.

 

SUN Roestvaststaal foto klein

 

IKN-lid SUN Roestvaststaal B.V. is gevestigd aan de Nijverheidstraat 58 te Bemmel.

Inloop op 6 september vanaf 15.45 uur, aanvang 16.00 uur, waarbij we gastvrij ontvangen worden door directeur Wilie Verberck. Einde om 18.30 uur.

Wilt u zich uiterlijk op 30 augustus aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaand formulier? Afmelden kunt u zich per mail.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.