Kijk in de keuken bij Staalbouw Mook B.V. op 13-10-2015

Na de geslaagde en gezellige Kijk in de keuken bij… Cuppens +zn Aannemers is het nu tijd voor de tweede in deze reeks nieuwe bijeenkomsten. Bij Kijk in de keuken bij… is er geen externe spreker en geen ledenvergadering, maar gewoon een korte presentatie over het bedrijf, een rondleiding en een biertje. De volgende Kijk in de keuken bij… zal plaatsvinden op dinsdag 13 oktober a.s. bij

Staalbouw Mook B.V.

Ofschoon gevestigd in Limburg is Staalbouw Mook al vele jaren lid van de IKN. Het bedrijf, sinds 2006 eigendom van Robert Janssen, ontwerpt en bouwt staalconstructies en is vooral actief in de sectoren industrie, bouw en machinebouw. Het bedrijf heeft een goed geoutilleerde werkplaats, uitgevoerd met knip-, boor-, snij-, zet-, zaag-, wals- en lasapparatuur. Voor service en onderhoud beschikt Staalbouw Mook over enkele volledig ingerichte bedrijfswagens.

Staalbouw Mook B.V. is gevestigd aan de Bovensteweg 105 te Mook.

Inloop op 13 oktober vanaf 15.45 uur, aanvang 16.00 uur, einde om 18.30 uur.

Wilt u zich uiterlijk op 8 oktober aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaand formulier? Afmelden kunt u zich per mail (info@iknijmegen.nl).

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.