Kijk in de keuken bij Nimax op 25-10-2016

Na de zeer geslaagde Kijk in de keuken bij… Cuppens +zn Aannemers, Staalbouw Mook en APN is het nu tijd voor een nieuwe bijeenkomst in deze reeks. Bij Kijk in de keuken bij… is er geen externe spreker en geen ledenvergadering, maar gewoon een korte presentatie over het bedrijf, een rondleiding en een biertje. De volgende Kijk in de keuken bij… zal plaatsvinden op dinsdag 25 oktober a.s. bij

Nimax/Clondalkin

Nimax, onderdeel van de Clondalkin Group is specialist in Roto-diepdruk en flexodruk, ondersteund door uitgebreide technieken op het gebied van stansen, snijden, in reliëf maken, lijmen en coating. Dit brede scala van gespecialiseerde processen stelt Nimax in staat om op maat gemaakte verpakkingsmaterialen voor specifieke eindgebruik te creëren en produceren.

Clondalkin-elst_tobacco-packaging foto
Een van de kernmarkten van Nimax is de tabaksmarkt, waar Nimax de toonaangevende leverancier is van hoogwaardige inlay platen voor sigarenblikken. Daarnaast is Nimax ‘s werelds grootste producent van warmte-seal labels voor de borduurgarenmarkt. Voor de theemarkt produceert Nimax een breed scala aan enveloppen en thee tags en in de chocolade- en snoepgoedmarkt levert het bedrijf hoogwaardige verpakkingen voor de luxe en premium producten.

IKN-lid Nimax is gevestigd aan de Industrieweg Oost nummer 4 te Elst.

Inloop op 25 oktober vanaf 15.45 uur, aanvang 16.00 uur, waarbij we gastvrij ontvangen worden door directeur Conny Blom. Einde om 18.30 uur.

Wilt u zich uiterlijk op 18 oktober aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaand formulier? Afmelden kunt u zich per mail (info@iknijmegen.nl).

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.