Kijk in de keuken bij Hubbers interieurmakers op 27 maart

Ook dit jaar hebben we weer twee korte bedrijfsbezoeken onder de noemer Kijk in de keuken bij… Bij deze bezoeken is er geen externe spreker en geen ledenvergadering, maar gewoon een korte presentatie over het bedrijf, een rondleiding en een biertje. De volgende Kijk in de keuken bij… zal plaatsvinden op dinsdag 27 maart a.s. bij

Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers ontwerpt en maakt al veertig jaar interieurs en meubilair voor de particuliere en zakelijke markt.
Hubbers interieurmakers heeft veelzijdige interieurarchitecten in dienst, die desgewenst een compleet uitgewerkt plan kunnen maken.
De afdeling engineering stuurt gedetailleerde opdrachten naar mensen en machines in de meubelmakerij. Door zorgvuldige werkvoorbereiding kunnen de producten op het afgesproken tijdstip probleemloos kunnen worden gemonteerd.
In de meubelmakerij verwerken vervolgens de meubelmakers de materialen op tal van moderne machines.
Tenslotte heeft Hubbers ook nog een montageteam dat zorgt voor een optimaal eindresultaat en tevens garant staat voor minimale overlast voor de opdrachtgever.

hubbers-interieurmakers pand

Hubbers interieurmakers B.V. is gevestigd aan de Lieskes Wengs 6 te Leuth.

Inloop op 27 maart vanaf 15.45 uur, aanvang 16.00 uur, waarbij we gastvrij ontvangen worden door directeur Emiel Mathijssen. Om logistieke redenen zal de bijeenkomst aanvangen met de rondleiding. Einde om 18.30 uur.

Wilt u zich uiterlijk op 20 maart aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaand formulier? Afmelden kunt u zich per mail.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.