Kijk in de keuken bij Cuppens +zn Aannemers B.V.

Op 19 maart starten we een reeks nieuwe bijeenkomsten van de IKN genaamd ‘Kijk in de keuken bij…’. We hebben deze nieuwe activiteit op verzoek van de leden ontwikkeld, enerzijds om meer contactmomenten te creëren en anderzijds om ook kennis te kunnen maken met het bedrijf van leden die niet zo makkelijk grote bijeenkomsten kunnen faciliteren.

Bij ‘Kijk in de keuken bij…’ is er geen externe spreker en geen ledenvergadering maar gewoon een korte presentatie over het bedrijf, een rondleiding en een biertje.
De eerste ‘Kijk in de keuken bij…’ zal plaatsvinden op donderdag 19 maart a.s. bij

Cuppens +zn Aannemers B.V.

Claudio en Stef Cuppens runnen samen hun allround bouwbedrijf. Ze bedienen voornamelijk klanten uit het bedrijfsleven, de (semi-)overheid en woningcorporaties met aanneemwerkzaamheden, installatietechniek, timmerwerk en interieurbouw. Daarbij kunnen zij het hele bouwtraject verzorgen, van heipalen, fundering en metselwerk tot inrichting, meubilair, de installatie van de verwarming, elektra, etc.
Cuppens heeft een eigen werkplaats, waar ze het timmerwerk voor hun eigen projecten doen, maar ook voor derden werken.

Cuppens +zn Aannemers B.V. is gevestigd aan de Lagelandseweg 46 te Nijmegen.
Inloop op 19 maart vanaf 15.45 uur, aanvang 16.00 uur, einde om 18.30 uur.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. U kunt zich (uiterlijk op 17 maart ) aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Als u niet komt, dan kunt u dat ook laten weten door een e-mail te sturen aan info@iknijmegen.nl.

Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.