Kijk in de keuken bij Armac op 30 oktober

Ook dit jaar hebben we een kort bedrijfsbezoek onder de noemer Kijk in de keuken bij… Bij deze bezoeken is er geen externe spreker en geen ledenvergadering, maar gewoon een korte presentatie over het bedrijf, een rondleiding en een biertje. De volgende Kijk in de keuken bij… zal plaatsvinden op woensdag 30 oktober a.s. bij

Armac B.V.

Armac B.V. is gespecialiseerd in het merkonafhankelijk ontwikkelen van machine- en procesbesturingen. Armac werkt klantgericht en vraaggestuurd. Het succes van de klanten staat daarbij voorop. Specialismen die Armac te bieden heeft zijn: industriële automatisering, machine- en procesbesturingen en elektrotechniek, motion control en ICT.
Het aanbod van Armac behelst advies, hardware engineering, software engineering, werkplaats, installatie, inbedrijfname en service.

Armac foto groep

Armac B.V. is gevestigd aan de Buskesdries 2 te Andelst.

Inloop op 30 oktober vanaf 15.45 uur, aanvang 16.00 uur, waarbij we gastvrij ontvangen worden door directeur Roland Geurts. Einde om 18.30 uur.

Wilt u zich uiterlijk op 23 oktober aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaand formulier? Afmelden kunt u zich per mail.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.