Jaardiner IKN op 28 juni 2018

Het jaardiner van de IKN is hét moment om andere industriële ondernemers en de bestuurders van Nijmegen en de omringende gemeenten in een ontspannen sfeer te treffen.
Het jaardiner is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Geen lange zit aan lange tafels meer, maar een ‘ambulant’ concept met gangen in kleine porties die op verschillende plekken genuttigd kunnen worden, zodat u – desgewenst – veel verschillende mensen kunt spreken.

Doddendael foto 2

Zoals u weet proberen we elk jaar een andere gemeente in onze regio aan te doen. Na Groesbeek, Malden en Nijmegen is dit jaar de keuze gevallen op Slot Doddendaal te Ewijk, een van de meest indrukwekkende en tevens sfeervolle locaties in de regio.

Het jaardiner zal plaatsvinden op donderdag 28 juni om 18.30 uur. Uw partner is van harte welkom!

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. U kunt zich (uiterlijk op 21 juni) aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Als u niet komt, dan kunt u dat ook laten weten door een bericht te sturen via het contactformulier.

Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) maar bent u nog geen lid en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.