Jaardiner IKN op 28 juni 2017

Het jaardiner van de IKN is hét moment om andere industriële ondernemers en de bestuurders van Nijmegen en de omringende gemeenten in een ontspannen sfeer te treffen.
Het jaardiner is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Geen lange zit aan lange tafels meer, maar een ‘ambulant’ concept met gangen in kleine porties die op verschillende plekken genuttigd kunnen worden, zodat u – desgewenst – veel verschillende mensen kunt spreken.

Sfeerhuys foto 2
Op verzoek van een aantal leden pakken we het dit jaar wéér anders aan want we gaan nu voor het eerst barbecueën, en wel bij restaurant ‘Het Sfeerhuys’, aan de Looimolenweg in de Nijmeegse wijk Wolfskuil. De bedoeling is natuurlijk dat we lekker buiten kunnen zitten, maar we zijn afhankelijk van het weer en we kunnen ook altijd naar binnen.
Het jaardiner zal plaatsvinden op woensdag 28 juni om 18.30 uur. Uw partner is van harte welkom!

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. U kunt zich (uiterlijk op 21 juni) aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Als u niet komt, dan kunt u dat ook laten weten door een bericht te sturen via het contactformulier.

Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) maar bent u nog geen lid en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.