Jaardiner IKN op 26 juni 2019 in Museum het Valkhof

Het jaardiner van de IKN is hét moment om andere industriële ondernemers en de bestuurders van Nijmegen en de omringende gemeenten in een ontspannen sfeer te treffen. Dit jaar hebben we ook enkele culturele activiteiten toegevoegd. Het diner is namelijk in Museum het Valkhof en we maken van de gelegenheid gebruik om daar de (dan) pas geopende expositie van de Nederlandse beeldhouwer, schilder en graficus Mark Brusse (1937) te bezoeken. Dit onder deskundige begeleiding van gidsen.

Mark Brusse schilderij foto

Maar daarvóór maken we nog een uitstapje, namelijk naar de Lindenberg, waar sinds kort het informatiecentrum WOII is gevestigd. We kunnen daar het drama van het vergissingsbombardement dat Nijmegen trof op 22 februari 1944 ervaren.

Het programma luidt:
15.30 – 16.00 uur:  ontvangst met koffie/thee in het Museumcafé van Museum het Valkhof
16.00 – 17.00 uur:  bezoek aan infocentrum WO II in De Lindenberg (te voet)
17.00 – 17.25 uur:  terugkeer en korte pauze met een drankje en een hapje in het Museumcafé
17.25 – 18.25 uur:  rondleiding expositie Mark Brusse
18.25 – 21.00 uur:  drankje en aansluitend diner.

Het jaardiner zal plaatsvinden op woensdag 26 juni om 15.30 uur. Uw partner is van harte welkom!

De aanmelding is gesloten. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. U kunt zich (uiterlijk op 19 juni) aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Als u niet komt, dan kunt u dat ook laten weten door een bericht te sturen via het contactformulier.

Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) maar bent u nog geen lid en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.