IKN en VNO NCW bezoeken Peeze Koffiebranderij op 18 april

Elk jaar organiseren we een bijeenkomst samen met VNO NCW Arnhem-Nijmegen. De afgelopen jaren waren we op bezoek bij de containerterminal BCTN te Nijmegen en bij EromesMarko in Wijchen. Dit keer gaan we weer eens ‘over de grens’ en gaan we op bezoek bij de inmiddels befaamde Koffiebranderij Peeze te Arnhem. Het bezoek vindt plaats op donderdag 18 april vanaf 16.00 uur.

Peeze foto magazijn

Peeze is een landelijke koffiebrander die duurzame koffie- en theeconcepten en koffieoplossingen biedt voor op kantoor, in de horeca en voor thuis.
Peeze brandt zijn koffie volledig klimaatneutraal en al jaren reduceert Peeze zijn CO2-uitstoot tot een minimum. Met zijn ‘Fairtrade blends’ maakt het bedrijf bovendien een extra stap door die CO2 voor de hele koffieketen te berekenen tot aan de klant. Die uitstoot wordt waar mogelijk gereduceerd en de restuitstoot wordt gecompenseerd via projecten bij de koffieboeren in Ethiopië.
Koffiebranderij Peeze gelooft ook sterk in de circulaire economie. Op dit moment is Peeze dan ook volop bezig om samen met zijn partners de kringlopen van zijn grondstoffen zo goed mogelijk te sluiten.
Op 18 april krijgt u inzicht in de duurzame productieprocessen van Koffiebranderij Peeze en gaat gastspreker Michel Schuurman, directeur bij MVO Nederland, dieper in op de kansen en mogelijkheden van duurzame en circulaire productie.

Het volledige programma:
16:00 uur: ontvangst met koffie en thee
16:30 uur: welkom door Timmo Terpstra, Marcel Hielkema en Simon de Luij
16:45 uur: presentatie van Timmo Terpstra, directeur van Koffiebranderij Peeze
17:00 uur: inleiding van Michel Schuurman, directeur bij MVO Nederland
17:30 uur: rondleiding in het bedrijf bij Koffiebranderij Peeze
18:30 uur: borrel met soep en broodjes
19:30 uur: afsluiting.

Koffiebranderij Peeze (026-3622422) is gevestigd aan de Ringoven 36, 6826 TR Arnhem.

Parkeren op het terrein of op straat.

Aanmelden bij voorkeur via de site van VNO NCW.

We hopen u te kunnen verwelkomen op 18 april bij Peeze!

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u geen lid maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.