IKN en VNO NCW bezoeken Peeze Koffiebranderij op 18 april

Elk jaar organiseren we een bijeenkomst samen met VNO NCW Arnhem-Nijmegen. De afgelopen jaren waren we op bezoek bij de containerterminal BCTN te Nijmegen en bij EromesMarko in Wijchen. Dit keer gaan we weer eens ‘over de grens’ en gaan we op bezoek bij de inmiddels befaamde Koffiebranderij Peeze te Arnhem. Het bezoek vindt plaats op donderdag 18 april vanaf 16.00 uur.

Peeze foto magazijn

Peeze is een landelijke koffiebrander en biedt duurzame koffie- en theeconcepten en koffieoplossingen voor op kantoor, in de horeca en voor thuis. Dit doet Peeze door mensen in de hele keten met elkaar te verbinden om zo maximale impact te hebben: in landen van oorsprong, partners, medewerkers en de klanten.

De bijeenkomst zal onder meer bestaan uit een presentatie van Timmo Terpstra, algemeen directeur van Peeze, een rondleiding door het bedrijf en een buffet.

Programma onder voorbehoud. Meer informatie volgt binnenkort. Aanmelden is reeds mogelijk.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u geen lid maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf je in voor deze activiteit!

Vul het onderstaande formulier in en voeg eventueel extra deelnemers toe. * = Verplicht